Raaka-aineet
1 pkt
Atria Wilhelm Perinteinen 400g
2 rkl
öljyä
2
valkosipulin kynttä kuutioina
1
sipuli
400 g
porkkanaa kuutioina
1
punainen chili kuutioina
2 dl
kana- tai lihalientä
1 tlk
säilöttyjä tomaatteja
1 prk
säilöttyjä kik-herneitä
1 rkl
paprikajauhetta
1 tl
korianteria
1/4 tl
kanelia
1
sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria
1/2 dl
leikattua lehtipersiljaa
Näin se hoituu
Kuumenna öljy pannulla. Ruskista siinä kevyesti kuutioitu makkara ja siirrä syrjään odottamaan. Ruskista pannulla sipuli, valkosipuli ja porkkanakuutiot. Lisää joukkoon chili, kanaliemi, säilötyt tomaatit, paprikajauhe, korianteri ja kaneli. Hauduta noin 15 minuuttia ja lisää makkarakuutiot. Kuumenna ja mausta sitruunamehulla, mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjottaessa ripottele pinnalle persilja. Tarjoa lisäkkeenä patonkia.