Inkiväärillä ja limellä maustetut possunpihvit ja salaatti grillatusta kiinankaalista
3
Henkeä
30 min

Inkiväärillä ja limellä maustetut possunpihvit ja salaatti grillatusta kiinankaalista

Raaka-aineet

1 pkt Atria Viljaporsaan fileepihvit Inkivääri-lime maustekastikkeella 430 g

Salaatti:

1/2 kiinankaali

1 rkl rypsiöljyä

1/2 ruukku korianteria

1/2 ruukku basilikaa

3 kevätsipulia

1 chili

1 omena (Royal Gala)

1 limen mehu

1 rkl kalakastiketta

1 rkl sokeria

Näin se hoituu

Itämaisvaikutteinen raikas salaatti on ihana lisuke inkivääri-limemarinoiduille possunpihveille. Grillatut kiinankaalit tuovat savuista makua salaattiin. Voit vaihtoehtoisesti käyttää kiinankaalin sijaan myös pak choita.

Rullaa maustekastike fileepihveihin ja anna niiden maustua vähintään puolen tunnin ajan. Grillaa pihvit kypsiksi ja anna niiden vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä ennen tarjoilua.

Leikkaa kiinankaali lohkoiksi ja valele pinnat rypsiöljyllä. Grillaa kiinankaaleihin hyvä väri. Hienonna grillattu kiinankaali, korianteri, basilikan lehdet, kevätsipuli ja chili. Suikaloi omena. Sekoita limen mehu, kalakastike ja sokeri niin, että sokeri sulaa. Sekoita keskenään kaikki salaatin ainekset kastikkeineen. Viipaloi kypsät fileepihvit salaatin päälle.

Reseptit ja vinkit

Vinkki