Hunaja-olut-kassleria ja kermaista hapankaalia
3
Henkeä
30 min

Hunaja-olut-kassleria ja kermaista hapankaalia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Viljaporsaan Ohut Kasslerpihvi Hunaja-olut 400 g

1/2 varhaiskaali

1 rkl rypsiöljyä

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl karkeaa sinappia

2 tl kuminaa

1 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

2 rkl laktoositonta smetanaa

Näin se hoituu

Tämä grillausresepti on saanut inspiraationsa Oktoberfestin tunnelmista. Atrian hunaja-olut-marinoidut kasslerpihvit sopivat erinomaisesti yhteen kermaisen varhaiskaalisalaatin kanssa.

Grillaa kasslerpihvit kypsiksi. Lohko varhaiskaali, valele rypsiöljyllä ja grillaa pehmeäksi. Suikaloi grillattu valkokaali ja lisää kattilaan etikan, sinapin, kuminan, suolan ja pippurin kanssa. Lämmitä nopeasti ja sekoita lopuksi joukkoon smetana. Tarjoile lämmin hapankaali kasslerpihvien kera.

Reseptit ja vinkit

Vinkki