Hornet Snacks Platter
4
Henkeä
45 min

Hornet Snacks Platter

Raaka-aineet

1 pkt Atria Hornet Snacks Cheesy Chili Bites 600g

Bataattiranskalaiset:

3 kpl bataattia

2 rkl maissitärkkelystä

2 tl suolaa

mustapippuria myllystä

0,5 dl seesamiöljyä

0,5 dl seesaminsiemeniä

Parmesanmajoneesi:

2 kpl keltuaista

2 dl rypsiöljyä

0,5 dl seesamiöljyä

1 rkl sriracha- tai wings-kastiketta

0,5 tl suolaa

1 dl raastettua parmesaania

Näin se hoituu

Atrian Hornet Snacks Cheesy Chili Bites on täydellistä naposteltavaa vaikkapa leffailtaan tai kisakatsomoon. Kun vielä valmistat itse herkulliset bataattiranskalaiset ja maukkaan parmesanmajoneesin, ei parempaa tarjottavaa kaveriporukalle olekaan.

Ota Hornet Snacksit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna uuni 230–250 asteeseen ja kypsennä Hornet Snackseja noin 30 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 75 astetta.

Pese bataatit huolellisesti, kuoret voi jättää ranskalaisiin. Kuivaa paperilla suikaleita hieman ja sekoita kulhossa ranskisten joukkoon maissitärkkelys, suola ja mustapippuri. Lisää seesamiöljy ja seesaminsiemenet. Paista ranskalaisia kanojen kanssa samassa uunissa 20–30 minuuttia, muutaman kerran välillä käännellen.

Erottele keltuaiset pieneen kulhoon ja sekoita vispilällä tai sauvasekoittimella. Lisää rypsi- ja seesamiöljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen keltuaisten joukkoon. Lisää kastike ja suola sekä raastettu parmesanjuusto. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Kasaa Cheesy Chili Bitesit, bataattiranskalaiset ja parmesaanimajoneesi isolle tarjottimelle ja tarjoile platter vaikkapa kaveriporukalle illanistujaisiin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki