
Hornet Snacks Drumsticks ja sinapinsiemenmajoneesi
Raaka-aineet
1 pkt Atria Hornet Snacks Drumsticks 800g
tuoretta korianteria
Marinoitu punakaali:
400 g punakaalia
0,25 tl suolaa
0,5 dl (tummaa) seesamiöljyä
1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
1 rkl mustia seesamin siemeniä
Sinapinsiemenmajoneesi:
0,5 dl sinapinsiemeniä
1 dl vettä
0,5 dl riisiviinietikkaa
0,5 dl sokeria
2 dl majoneesia
Rapet nuudelit:
300 g munanuudeleita
3 ltr vettä
1 rkl suolaa
1 tl kurkumaa
1,5 tl chilijauhetta
2 kpl kananmunaa
4 rkl vehnäjauhoja
öljyä uppopaistamiseen
Näin se hoituu
Levitä drumstickit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Valmista lisukkeet kanojen paistuessa.
Keitä sinapinsiemeniä, vettä, etikkaa ja sokeria kattilassa hiljalleen noin 1 minuuttia, kunnes sinapinsiemenet ovat napakan pehmeitä. Lisää tarvittaessa tilkka vettä kattilaan. Jäähdytä sinapinsiemenet ja sekoita majoneesin joukkoon.
Kiehauta vesi ja suola. Lisää nuudelit kiehuvaan veteen ja anna hautua 5 minuuttia. Valuta nuudelit ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä. Kaada valutetut nuudelit kulhoon ja mausta kurkumalla ja chilijauheella. Sekoita kananmunat nuudelien joukkoon. Lisää sitten vehnäjauhot ja sekoita nuudelit irtonaisiksi. Friteeraa rapeiksi 180-asteisessa öljyssä (noin 1 minuutin ajan) tai paista nuudelit pannulla öljyssä jatkuvasti sekoittaen.
Kokoa annokset ja viimeistele ne tuoreella korianterilla.