
Hornet Party Platter
Raaka-aineet
1 kpl Atria Hornet Snacks Mix 1000g
Jalapenomajoneesi:
4 dl majoneesia
1 dl jalapenoja
Paahdettu munakoiso:
1 kpl munakoiso
4 kpl oksaa tuoretta timjamia
2 kpl valkosipulinkynttä
0,5 kpl sitruuna
0,5 dl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Vinaigrette-sipsit:
500 g perunoita
öljyä friteeraamiseen
sormisuolaa
0,5 dl viinietikkaa
Näin se hoituu
Ota Hornet Snacks Mix huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Levitä lihat uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 250-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia, kunnes palat ovat läpikypsiä ja rapeita.
Kuutioi munakoiso 4 cm paloiksi. Hienonna timjami ja valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja levitä kuutiot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes munakoiso on kunnolla paahtunutta.
Pese perunat. Leikkaa mandoliinilla tai juustohöylällä perunoista oikein ohuita viipaleita. Kuivaa viipaleet ja friteeraa 180-asteisessa öljyssä noin 4 – 5 min, kunnes perunoista tulee kullanruskeita ja rapeita. Pirskota viinietikkaa ja ripottele sormisuolaa kuumien perunoiden päälle juuri ennen tarjoilua.