
Herkkusieni-Vuolu-possupasta
Raaka-aineet
1 pkt Atria Vuolu Porsaan Fileestä 200g
200 g tuoreita herkkusieniä
1 rkl voita
1 dl kuivaa sherryä tai valkoviiniä
2 rkl sinappia
2,5 dl kermaa
100 g pakasteherneitä
4 rkl ruohosipulia hienonnettuna
mustapippuria
suolaa
Lisäksi:
pastaa (esim. tagliatellea)
Näin se hoituu
Suikaloi Vuolut halutessasi pienemmiksi paloiksi. Viipaloi herkkusienet ja ruskista niitä kuumalla, kuivalla pannulla. Kun viipaleet alkavat saada väriä, lisää pannulle voi ja jatka paistamista vielä muutama minuutti. Kaada pannulle sherry tai valkoviini. Anna kiehua muutama minuutti ja lisää sitten sinappi, kerma, herneet ja Vuolut. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua vielä viitisen minuuttia. Kääntele sitten joukkoon puolet ruohosipulisilpusta (jätä loput annosten koristeluun) ja mausta mustapippurilla ja suolalla.
Valuta pasta ja kääntele se kastikkeen joukkoon. Tarjoile.
Resepti on kehitetty Atrialle Andalusian auringossa -blogissa.