Näin se hoituu
Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen. Suikaloi pekoni. Puhdista herkkusienet ja halkaise isoimmat. Suikaloi liha ja ruskista lihapalat öljyssä useammassa erässä. Huuhtele hieman jäähtynyt pannu vedellä aina paistokertojen välillä ja ota pannun huuhdeliemi talteen. Siirrä ruskistetut lihat pataan ja sirottele pinnalle suolaa, pippuria sekä vehnäjauhoja. Ruskista pekoni pannussa. Lisää sienet ja anna niidenkin saada hiukan väriä. Ruskista kevyesti myös kuoritut ja lohkotut sipulit. Siirrä ne sekä paloitellut porkkanat pataan. Lisää tomaattipyree ja laakerinlehti. Kaada lihaliemi ja punaviini pataan. Annan padan hautua kannen alla noin 150 asteisessa uunissa, noin 1½ tuntia. Sekoita välillä. Tarkista maku ja tarjoile