Tuunaa Atria Paahteiset Kasvikset tomaattimurskalla ja Atria Artesaani Raakamakkaroilla. Helppo makkaravuoka syntyy grillissä käden käänteessä!
Hienonna timjaminoksat ja valkosipulinkynsi. Sekoita paahteiset kasvikset, timjami, valkosipuli ja tomaattimurska erillisessä kulhossa. Kaada seos takaisin foliovuokaan, nosta päälle makkarat ja kypsennä epäsuorassa lämmössä noin 200-asteisessa grillissä 20 minuuttia. Kuorruta makkaravuoka juustoraasteella ja viimeistele grillissä vielä 10 minuuttia.

4
Henkeä
30 min
Helppo raakamakkaravuoka grillissä
Raaka-aineet
4 kpl oksaa timjamia (voit käyttää myös kuivattua)
1 kpl valkosipulinkynsi
1 pkt Atria Paahdetut Kasvikset-Papu Porkkana 500g
1 prk tomaattimurskaa
1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Gouda 240g
100 g juustoraastetta