Grillattua kanaa ja hedelmäkastiketta
4
Henkeä
30 min

Grillattua kanaa ja hedelmäkastiketta

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan Kana Paistileike Merisuola 500g

1 rkl rypsiöljyä

Hedelmäkastike:

0,5 kpl sipuli

1 tl kuivattua minttua

0,25 tl suolaa

0,5 kpl vähäsuolainen kanaliemikuutio

1 dl vettä

0,5 dl appelsiinimehua

2 tl maissitärkkelystä

2 rkl vettä

100 g hedelmäistä kasvissekoitusta (esim. Apetit)

70 g säilykemandariinia

Näin se hoituu

Ota leikkeet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 14 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Kuori ja leikkaa sipuli kuutioiksi. Freesaa kattilassa sipuli ja mausteet. Lisää vesi ja appelsiinimehu. Kuumenna. Sekoita maissitärkkelys veteen ja saosta kastike. Lisää hedelmäsalsa ja mandariinilohkot lopuksi ja kuumenna kastike nopeasti. Älä keitä. Laita paistipalat vuokaan. Lisää kuuma kastike kanojen päälle ja tarjoile täysjyväriisin ja salaatin kanssa.

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai annoksia, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi. Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-reseptiikkaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Grillattua kanaa ja hedelmäkastiketta
Vinkki
Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.