
Gochujang-marinoitua possunniskaa
Raaka-aineet
Marinadi:
4 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pala noin 5 cm pala tuoretta inkivääriä ohuina siivuina
4 kpl kevätsipulia ohuina renkaina
0,5 kpl omenapäärynää raastettuna
3 rkl gochujang-tahnaa (korealaista fermentoitua punaista chilitahnaa)
2 rkl kevyttä soijaa
0,5 dl miriniä (makeaa japanilaista riisiviiniä)
0,5 dl öljyä
Lisäksi:
1 kpl Atria n2,3kg Sian Niska
Tarjoiluun:
salaattia
majoneesia
kevätsipulia
ituja
seesaminsiemeniä
Näin se hoituu
Leikkaa lihasta 2-3 cm paksuisia pihvejä. Marinoi pihvit cochujang-marinadilla ja anna maustua vähintään 2 tuntia tai mielellään yön yli.
Lämmitä grilli tai paistinpannu keskilämmölle. Pyyhi pihvien pinnalta hieman marinadia pois ja kypsennä noin 2-3 minuuttia per puoli.
Tarjoa gochujang-possu salaatinlehtien päältä majoneesin, kevätsipulin, itujen ja seesamisiementen kera.