
Firecracker-grillikanaa ja marinoitua paprikaa
Raaka-aineet
8 kpl eriväristä pikkupaprikaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1 rkl tuoreita oreganon lehtiä
1 pkt Atria Grill & Glaze Kanan Grillipala Firecracker 450g
1 pkt Atria Coleslaw 300g
Näin se hoituu
Grillaa pikkupaprikat pehmeiksi. Sekoita oliiviöljy, etikka, hunaja, suola ja oregano keskenään. Marinoi paprikoita maustekastikkeessa vähintään puoli tuntia.
Grillaa kanan grillipalat kypsiksi. Sivele pakkauksen glaze-kastiketta lihan pintaan kypsennyksen loppuvaiheessa tai lisää kastiketta kypsän lihan pinnalle makusi mukaan. Tarjoile grillikana ja paprikat Atrian coleslaw’n kera.