Firecracker-grillikanaa ja marinoitua paprikaa
4
Henkeä
60 min

Firecracker-grillikanaa ja marinoitua paprikaa

Raaka-aineet

8 kpl eriväristä pikkupaprikaa

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl punaviinietikkaa

1 rkl hunajaa

1 tl suolaa

1 rkl tuoreita oreganon lehtiä

1 pkt Atria Grill & Glaze Kanan Grillipala Firecracker 450g

1 pkt Atria Coleslaw 300g

Näin se hoituu

Tarjoile kesäpöydässä lempeäntulista grillikanaa grillattujen paprikoiden ja Atrian coleslaw’n kanssa. Jos haluat annokseen lisää tulisuutta valitse coleslaw’ksi Atrian jalapeno-coleslaw.

Grillaa pikkupaprikat pehmeiksi. Sekoita oliiviöljy, etikka, hunaja, suola ja oregano keskenään. Marinoi paprikoita maustekastikkeessa vähintään puoli tuntia.

Grillaa kanan grillipalat kypsiksi. Sivele pakkauksen glaze-kastiketta lihan pintaan kypsennyksen loppuvaiheessa tai lisää kastiketta kypsän lihan pinnalle makusi mukaan. Tarjoile grillikana ja paprikat Atrian coleslaw’n kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki