Dippivati grillatusta kanasta ja kasviksista
4
Henkeä
30 min

Dippivati grillatusta kanasta ja kasviksista

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Minifilee Sweet Chili Kastikkeella 230 g

1 pkt Atria Kanan Paistipala Black Garlic Kastikkeella 230 g

Lime-hummus:

100 g hummusta

1 lime

Chilijogurttidippi:

100 g laktoositonta kreikkalaista jogurttia

2 rkl sweet chili kastiketta

1 rkl hienonnettua thai basilikaa

Grillatut kasvikset:

2 pientä naanleipää

8 broccoliinia

1/2 rkl seesamiöljyä

1 valkosipulinkynsi

1/2 tl suolaa

Näin se hoituu

Atrian maukkaat ja helpot, valmiiksi kypsennetyt kanapalat sopivat erinomaisesti dippivadin päärooliin. Tarjoile kanat parin dipin ja grillattujen kasvisten kera.

Lämmitä kanan minifileet ja paistipalat grillissä ja valele maustekastikkeet kanojen päälle. Sekoita hummukseen yhden limen mehu. Sekoita jogurttiin sweet chili kastike ja hienonnettu thai basilika. Grillaa naanleivät rapeiksi ja leikkaa annospaloiksi.

Leikkaa broccoliineista kanta ja mausta seesamiöljyllä, hienonnetulla valkosipulilla ja suolalla. Grillaa broccoliinit rouskuvan kypsiksi kevätsipulien, chilipaprikoiden ja limen puolikkaiden kanssa. Kokoa dippivati ja tarjoile.

Reseptit ja vinkit

Vinkki