
Currylla maustetut broilerinfileet ja kookosvihannekset
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Hunaja 600g
1 kpl kesäkurpitsaa
1 kpl keltasipulia
1 kpl munakoisoa
2 kpl valkosipulin kynsiä
1 kpl chilipaprikaa
1 tl inkivääriä
2 tl curryjauhetta
100 g ruskeita papuja (vedessä)
2 dl kookosmaitoa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
Näin se hoituu
Valmista vihannekset. Leikkaa kesäkurpitsa, sipuli ja munakoiso isoiksi lohkoiksi. Murskaa valkosipulin kynnet, raasta inkivääri ja silppua chilipaprika. Kuumenna öljy pannussa tai kasarissa. Lisää sipuli ja kaikki vihannekset lukuun ottamatta papuja. Sekoita joukkoon myös inkivääri ja curry . Siivilöi pavut ja lisää kasariin. Kaada sekaan myös kookosmaito ja hauduta hetki. Mausta lopuksi.
Tarjoa leikkeiden kera kookosvihanneksia ja keitettyä riisiä.