
Bulgogi ja korealainen kurkkusalaatti
Raaka-aineet
1 kg Atria Takuumureaa naudan ulkofileetä
Marinadi:
5 rkl soijakastiketta
3 rkl sokeria
1/2 dl kevätsipulia hienonnettuna
2 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl seesamiöljyä
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
Kurkkusalaatti:
1 kpl kurkku
1 tl suolaa
1 rkl chilitahnaa (esim. Kochujang)
3 rkl kevätsipulia hienonnettuna
2 rkl riisiviinietikkaa
1 tl sokeria
1 tl seesaminsiemeniä
1/2 tl seesamiöljyä
Näin se hoituu
Leikkaa kurkusta noin 5mm viipaleita. Sekoita kastikkeen loput aineet keskenään ja lisää kurkkujen joukkoon. Anna maustua noin tunnin ajan. Kaada ennen tarjoamista ylimääräinen neste pois kurkuista.
Lämmitä pannu kuumaksi ja paahda lihat nopeasti molemmin puolin noin 1 minuutti per puoli. Nosta lihat lautaselle ja tarjoile kurkkusalaatin ja riisin kera.