
Broilerinleikkeet, nuudeli-kasviswokki ja ananaskastike
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Pehmeän Pippurinen 600g
WOKKI
400 g wokkikasviksia
100 g vehnänuudeleita
1 kpl valkosipulin kynsiä
1 tl inkivääriä
2 tl punaista currytahnaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl suolaa
KASTIKE
1 prk kermaviiliä
1 prk ananasmurskaa
1 rkl Dijon -sinappia
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta
Näin se hoituu
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Kuullota öljyssä miedolla lämmöllä hienonnettu valkosipulin kynsi, raastettu inkivääri ja currytahna. Lisää wokkikasvikset ja keitetyt, valutetut nuudelit. Nosta pannun lämpöä ja paista noin 8 minuuttia. Mausta hunajalla ja suolalla.
Valmista kastike. Sekoita valutettu ananasmurska kermaviiliin. Mausta sinapilla, suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile kastike broilerin leikkeiden ja nuudeli-kasviswokin kanssa.