
Broilerin sisäfilee-pekonirullat bataattipedillä, currykastiketta ja kurkku-mintturaita
Raaka-aineet
1 pkt Atria Uunivalmiit Kanan Sisäfilee-Pekonirullat Bataattipedillä 750g
Currykastike:
20 g voita
1 rkl curryjauhetta
1 kpl pieni sipuli kuutioina
1 kpl omena kuutioina
1 rkl vehnäjauhoja
5 dl kanalientä
suolaa
Kurkkuraita:
200 g jogurttia (laktoositon)
100 g kurkkua kuutioina
1 rkl minttua hienonnettuna
1 rkl inkivääriä raastettuna
Hunaja-chilipaahdetut cashewpähkinät:
100 g cashewpähkinöitä
1 rkl ruokaöljyä
2 rkl hunajaa
2 tl punaista chiliä kuutioina
suolaa
Näin se hoituu
Currykastike:
Kuullota curry voissa. Lisää sipuli- ja omenakuutiot kuullota vielä hetki.
Lisää vehnäjauhot, sekoita hyvin ja lisää kuuma kanaliemi.
Hauduta noin 20 min. Lisää suolaa tarvittaessa.Halutessasi voit soseuttaa kastikkeen sauvasekoittimella.
Kurkku-mintturaita:
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua tunti jääkaapissa.
Hunaja-chilipaahdetut cashewpähkinät:
Kuumenna öljy paistin pannulla, ruskista pähkinät kevyesti.
Lisää hunaja ja chili, paista kunnes hunaja tarttuu pähkinöiden pintaan. Mausta suolalla ja jäähdytä.