
Broilerikebab
Raaka-aineet
2 pkt Atria Kanan Jauheliha 400g
1,5 tl sipulijauhetta
2,5 rkl grillimaustetta
2 tl mango-currya (tai tavallista currya)
1 tl paprikajauhetta
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl chilijauhetta
3 rkl bbq-kastiketta
2 tl persillade-maustesuolaa (tai tavallista suolaa)
1 tl mustapippuria myllystä
0,5 dl rypsiöljyä
3 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun maun mukaan esim:
Pitaleipiä, ranskalaisia, riisiä, salaattia, tomaattia, fetajuustoa, maustekastikkeita...
Näin se hoituu
Jäähdytä kebab ja anna sen vetäytyä jääkaapissa yön yli, noin 8-10 tuntia, jotta maut tasaantuvat. Anna kebabin olla foliokääreessään vielä tämän ajan.
Veistä kylmästä kebabista juustohöylällä viipaleita ja lämmitä viipaleet esimerkiksi öljyssä tai maustekastikkeessa paistinpannulla. Voit lämmittää viipaleet myös uunissa tai mikrossa. Tarjoile kebab esimerkiksi salaatin, ranskalaisten tai riisin kera, tai klassisesti pitaleivän välissä kasvisten ja kastikkeiden kera.