
Broileria ja parmankinkkua paperissa ja marsalakastiketta
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g
suolaa
pippuria
voita
12 kpl Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku 100g
salviaa
Kasvislisäke:
1 kpl sipuli viipaleena
1 kpl paprika suikaleena
200 g pitkiä papuja
200 g kirsikkatomaatteja
suolaa
mustapippuria
persiljaa
öljyä
Marsala-kastike:
100 g juureksia kuutiona porkkana, sipuli, selleri ja palsternakka
1 rkl punaviinietikka
1 rkl sokeria
1 kpl laakerinlehti
1 kpl maustepippuria
2 persiljan oksaa
1 rosmariinin oksa
6 dl kanalientä
0,5 dl marsala-viiniä tai muuta väkevää viiniä
50 g voita (laktoositon)
Näin se hoituu
Mausta broilerinfileet suolalla ja mustapippurilla. Laita pinnalle muutama salvian lehti ja kinkku viipaleet ja nosta vihannesten päälle. Laita nokare voita broilerinpäälle ja sulje paketti. Paista paketit 180 asteessa noin 15 min tai grillaa kypsäksi.
Kastike:
Ruskista juureskuutiot kevyesti kattilassa. Lisää punaviinietikka ja höyräytä. Lisää loput aineet voita lukuun ottamatta. Keitä kunnes jäljellä on 1/3 osa. Siivilöi ja vatkaa voi joukkoon sauvasekoittimella