
Atria Mestari Ismon reilut ulkofileepihvit, kermaista metsäsienikastiketta ja puikulapottuja
Raaka-aineet
1 kpl Atria Takuumurea Naturell Naudan Ulkofileepala n800g
voita
öljyä
suolaa
mustapippuria
timjamia
Metsäsienikastike:
500 g suolasieniä (haapa-, kangas- tai karvarouskuja)
1 kpl sipuli
1 rkl voita
6 dl kermaa
mustapippuria
(suolaa)
Keitetyt puikulaperunat:
800 g puikulaperunoita
suolaa
Näin se hoituu
Huuhtele suolasienet huolellisesti juoksevalla vedellä. Hienonna sipuli. Sulata voi pannulla ja paista siinä sieniä ja sipuleita muutaman minuutin ajan. Lisää kerma ja pippuri ja keitä kunnes kastike on kiehunut hieman kasaan. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Pese puikulaperunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä. Ole tarkkana. Perunat kypsyvät hajoavan kypsiksi yllättävän nopeasti.