
Atria Mestari Anna-Liisan pippurilehtipihvi
Raaka-aineet
1 pkt Atria 280g Takuumurea Nauta Pippuripihvi
1 rkl voita
1 rkl öljyä
Jogurttikaalisalaatti:
0,5-1 kpl kaali
2 dl turkkilaista jogurttia
1 kpl sitruuna
suolaa
mustapippuria myllystä
pähkinöitä
Näin se hoituu
Pilko kaali ohuiksi suikaleiksi. Laita kaalisuikaleet kulhoon ja purista sitruunasta mehu kaalin päälle. Anna maustua hetki ja valuta sitten ylimääräinen neste pois. Sekoita kaalisuikaleisiin jogurtti, suola ja pippuri. Laita jääkaappiin odottamaan pihvien paiston ajaksi. Lisää pähkinät rouhittuina salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Nuiji pihvit ohuiksi ja paista ne yksitellen molemmin puolin voi-öljyseoksessa kuumalla pannulla. Ohuet pihvit paistuvat muutamassa minuutissa.