
Artesaani-lihapullaragu ja pappardellepastaa
Raaka-aineet
1 pkt Atria Artesaani Rustiikkinen Lihapulla 250g
1 kpl salottisipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl pieni porkkana
0,5 kpl varsiselleri
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl tomaattipyreetä
0,5 tl chilihiutaleita
1 dl kanalientä
0,5 dl valkoviiniä (tai puolikkaan sitruunan mehu)
1 tlk tomaattimurskaa
0,5 tl sokeria
0,5 kpl sitruunan kuori
tuoretta oreganoa
suolaa
mustapippuria
pappardellepastaa
suolaa
100 g ricottajuustoa
Näin se hoituu
Ragun tekeytyessä, kuumenna lihapullia öljytyllä pannulla noin 10 minuuttia. Keitä pappardellepasta suolalla maustetussa vedessä.
Sekoita ragu pastan joukkoon ja jaa pasta lautasille. Aseta lihapullat pastan päälle ja viimeistele ricottajuustolla ja tuoreella oreganolla.