Artesaani-lihapullaragu ja pappardellepastaa
2
Henkeä
45 min

Artesaani-lihapullaragu ja pappardellepastaa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Rustiikkinen Lihapulla 250g

1 kpl salottisipuli

1 kpl valkosipulinkynsi

1 kpl pieni porkkana

0,5 kpl varsiselleri

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl tomaattipyreetä

0,5 tl chilihiutaleita

1 dl kanalientä

0,5 dl valkoviiniä (tai puolikkaan sitruunan mehu)

1 tlk tomaattimurskaa

0,5 tl sokeria

0,5 kpl sitruunan kuori

tuoretta oreganoa

suolaa

mustapippuria

pappardellepastaa

suolaa

100 g ricottajuustoa

Näin se hoituu

Hienonna sipuli, valkosipuli, porkkana ja varsiselleri pieneksi ja kuullota öljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree sekä chilihiutaleet ja jatka kuullottamista. Lisää kattilaan kanaliemi, valkoviini, tomaattimurska sekä sokeri ja keitä kasaan miedolla lämmöllä vähintään puolisen tuntia. Mausta raastetulla sitruunankuorella, hienonnetulla oreganolla, suolalla ja mustapippurilla.

Ragun tekeytyessä, kuumenna lihapullia öljytyllä pannulla noin 10 minuuttia. Keitä pappardellepasta suolalla maustetussa vedessä.

Sekoita ragu pastan joukkoon ja jaa pasta lautasille. Aseta lihapullat pastan päälle ja viimeistele ricottajuustolla ja tuoreella oreganolla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki