Makaronilaatikko
Raaka-aineet
1 pkt Atria Nauta-Viljapossu Jauheliha 400g
1 sipuli hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
400 g makaronia
3 kananmunaa
4 dl kuohukermaa
2 dl lihalientä
2 dl mozzarellaraastetta
1/2 dl korppujauhoja
50 g voita nokareina
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipuli pannulle ruskistamisen loppuvaiheessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä al denteksi ja valuta.
- Kaada jauheliha ja makaronit voideltuun vuokaan.
- Sekoita kananmunat, kuohukerma sekä lihaliemi keskenään, ja kaada vuokaan. Ripottele päälle mozzarella, korppujauhot ja voi.
- Kypsennä makaronilaatkkoa 175-asteisessa uunissa 40–45 minuuttia. Peitä vuoka foliolla kypsentämisen loppuvaiheessa, jos pinta alkaa ruskistua liikaa.