Makaronilaatikko

1 h kokonaisaika
4
Makaronilaatikko
1 h kokonaisaika
4

Liha-makaronilaatikko on todellinen klassikko. Jauhelihaksi voit valita esimerkiksi Nauta-Viljapossu jauhelihaa tai naudan jauhelihaa. Herkkua tulee joka tapauksessa.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Nauta-Viljapossu Jauheliha 400g

1 sipuli hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

400 g makaronia

3 kananmunaa

4 dl kuohukermaa

2 dl lihalientä

2 dl mozzarellaraastetta

1/2 dl korppujauhoja

50 g voita nokareina

Ohje

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipuli pannulle ruskistamisen loppuvaiheessa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä al denteksi ja valuta. Kaada jauheliha ja makaronit voideltuun vuokaan. Sekoita kananmunat, kuohukerma sekä lihaliemi keskenään, ja kaada vuokaan. Ripottele päälle mozzarella, korppujauhot ja voi. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 40–45 minuuttia. Peitä vuoka foliolla kypsentämisen loppuvaiheessa, jos pinta alkaa ruskistua liikaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut