Karamellipossu -burgerit

15 min työaika
4 h kokonaisaika
4
Karamellipossu -burgerit
15 min työaika
4 h kokonaisaika
4

Raaka-aineet

1 pkt Atria Karamellipossua´(1,3 kgI

400 g majoneesia

5 rkl sriracha-kastiketta

3 kevätsipulia hienonnettuna

2 pkt Atria Coleslaw 300g

8 briossisämpylää

1/2 kurkku viipaleina

2 jalapenoa viipaleina

korianteria

Ohje

Kypsennä karamellipossu pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita majoneesi ja sriracha keskenään. Sekoita kevätsipuli coleslaw-salaattiin.

Revi kypsä karamellipossu haarukoilla nyhtöpossuksi. Lämmitä sämpylät. Sivele sriracha-majoneesia sämpylöiden sisäpinnoille ja täytä sämpylät revityllä possulla, kaalisalaatilla, kurkkuviipaleilla, jalapenoilla sekä korianterin lehdillä.

VINKKI: Voit hyödyntää karamellipossun liemen kastikkeessa. Laita kattilaan 500 g fariinisokeria, 1 dl vettä ja 1 dl soijakastiketta. Kuumenna miedolla lämmöllä niin, että sokeri sulaa. Lisää joukkoon karamellipossun liemi ja keitä tahmeaksi kastikkeeksi. Sekoita revitty possu kastikkeen joukkoon ennen burgereihin lisäämistä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut