Karamellipossu -burgerit

Raaka-aineet
1 pkt Atria Karamellipossua´(1,3 kgI
400 g majoneesia
5 rkl sriracha-kastiketta
3 kevätsipulia hienonnettuna
2 pkt Atria Coleslaw 300g
8 briossisämpylää
1/2 kurkku viipaleina
2 jalapenoa viipaleina
korianteria
Ohje
Kypsennä karamellipossu pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita majoneesi ja sriracha keskenään. Sekoita kevätsipuli coleslaw-salaattiin.
Revi kypsä karamellipossu haarukoilla nyhtöpossuksi. Lämmitä sämpylät. Sivele sriracha-majoneesia sämpylöiden sisäpinnoille ja täytä sämpylät revityllä possulla, kaalisalaatilla, kurkkuviipaleilla, jalapenoilla sekä korianterin lehdillä.
VINKKI: Voit hyödyntää karamellipossun liemen kastikkeessa. Laita kattilaan 500 g fariinisokeria, 1 dl vettä ja 1 dl soijakastiketta. Kuumenna miedolla lämmöllä niin, että sokeri sulaa. Lisää joukkoon karamellipossun liemi ja keitä tahmeaksi kastikkeeksi. Sekoita revitty possu kastikkeen joukkoon ennen burgereihin lisäämistä.