Joulurillette

Raaka-aineet
1 pkt Atria Nyhtönauta
1 dl tummaa balsamiviinietikkaa
2 dl punaviiniä
1 rkl sinapinsiemeniä
1 punasipuli
2 kanelitankoa
2 laakerinlehteä
1 dl kuivattuja karpaloita
1/2 tl jauhettua maustepippuria
Ohje
Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 125°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 4-5 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 20 min. Kaada lihaliemi pakkauksesta kattilaan. Revi liha ohuiksi suikaleiksi.
Lisää paistoliemeen etikka, viini ja mausteet. Keitä kastiketta hiljalleen noin 15 minuuttia. Poista kanelitangot ja laakerinlehdet kastikkeesta. Sekoita kastike revittyyn lihaan.
Tarjoilla rillette esimerkiksi paahdettujen leipäviipaleiden päällä.