Mandariiniposset:
Laita kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna keskilämmöllä kiehuvaksi kokoajan sekoittaen. Anna kiehua 3 minuuttia ja ota pois levyltä. Lisää sekaan mandariinien mehu ja kuori. Kaada tarjoilulaseihin ja anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään
Mantelikrokantti:
Hienonna mantelit veitsellä. Kuumenna paistinpannulla vesi ja sokeri kunnes sokeri on kokonaan sulanut. Lisää sekaan mantelit ja jatka seoksen kuumentamista kunnes se on saanut kauniin paahteisen vaalean ruskean värin.
Kaada seos leivinpaperille ja anna jäähtyä muutaman tunnin. Riko krokantista paloja.

4
Henkeä
Mandariiniposset ja mantelikrokantti
Raaka-aineet
Mandariiniposset:
3 dl kuohukermaa
100 g sokeria
1 mandariinin kuori
2 mandariinin mehut
Mantelikrokantti:
2 dl sokeria
2 rkl vettä
150 g kokonaisia manteleita