
Rahkaohukaiset omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa
Raaka-aineet
1 pkt Atria Rahkaohukainen Omena-Kaneli 380g
2 kpl omenaa
2 rkl voita
5 rkl sokeria
0,5 tl kanelia
2 dl puolukoita
2 dl kuohukermaa
1 dl maitorahkaa
Näin se hoituu
Resepti on suunniteltu Satokausikalenterin koekeittiöllä, osana Atrian ja Satokausikalenterin yhteistä Sadonkorjuu-kampanjaa.
Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenkodat. Kuumenna voi kattilassa ja paista omenalohkoja muutama minuutti. Mausta 2 rkl sokerilla ja kanelilla.
Soseuta puolukat (säästä muutama puolukka koristeeksi) ja mausta ne 3 rkl sokerilla.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, vispaa joukkoon rahka ja soseutetut puolukat.
Lämmitä Rahkaohukaiset pannulla tai uunissa. Tarjoile omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa.