Mittaa glögi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri ja sekoita, kunnes liemi kirkastuu. Jaa liemi annosastioihin ja nosta jääkaappiin hyytymään n. kahdeksi tunniksi.
Valmista kermavanukas vasta, kun glögihyytelö on jähmettynyt. Glögi ei jähmety ihan kovaksi! Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri, sekä vaniljatangon siemenet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kiehauta noin puoli minuuttia. Jaa liemi glögihyytelöiden päälle. Nosta kylmään jähmettymään. Tämän voi helposti valmistaa jo edellisenä iltana. Macaron leivos on kaupan pakastealtaasta, mutta hyvän ohjeen niihin löydät täältä: http://minimeblogi.blogspot.fi/2014/03/macarons.html

4
Henkeä
Glögi-vaniljapannacotta ja macaronleivos
Raaka-aineet
2 dl laimennettua glögiä
1 dl hyytelösokeria
4 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri Multia
puolikas vaniljatanko
koristeeksi: granaattiomena siemeniä ja macaron leivos