
Hotteok (korealainen pannukakku)
Raaka-aineet
3 1/2 dl lämmintä maitoa
2 rkl sokeria
7 g kuivahiivaa
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl riisijauhoa
2 rkl maissijauhoa
1 dl fariinisokeria
3 rkl saksanpähkinää rouhittuna
1 tl kanelia
4 rkl öljyä paistamiseen
Näin se hoituu
Sekoita fariinisokeri, pähkinät ja kaneli keskenään.
Muotoile taikinasta jauhotetulla alustalla noin 8 pullaa. Litistä pullat kädessä noin 1 cm paksuisiksi. Lisää taikinan keskelle 1 rkl sokeri-pähkinäseosta ja taittele kulmat seoksen päälle, niin että sokeriseos jää kokonaan taikinan sisälle. Muotoile taikina vielä tasaisiksi pannukakuiksi.
Paista öljyssä keskilämpöisellä pannulla pannukakkuja noin 1-2 minuutti per puoli kunnes pannukakuissa on kauniin ruskea väri. Voit käyttää kantta kääntämisen jälkeen, jotta pannukakku kypsyy nopeammin.