Pakastettu luumujuustokakku
Näin se hoituu
Riko piparkakut hienoksi muruksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja kaneli. Painele piparimuru tiiviisti leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohja jääkaappiin jähmettymään täytteen teon ajaksi. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöinen tuorejuusto, puolet luumumarmeladista, sokeri ja suola kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita lopussa joukkoon sitruunanmehu. Vatkaa toisessa kulhossa kuohukerma pehmeän jämäkäksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahto tuorejuustoseoksen joukkoon muutamassa osassa. Levitä loput luumumarmeladista piparipohjan päälle. Kaada tuorejuustoseos pohjan päälle. Napauta vuokaa pöytää vasten pari kertaa varovasti, jotta täytteeseen ei jää ilmakuplia. Laita kakku pakastimeen tasaiselle alustalle. Anna jähmettyä vähintään tunti tai mielellään yön yli. Nosta kakku sulamaan n. 30 minuuttia ennen tarjoilua. Irrota vuoan reuna ja siirrä kakku
tarjoilulautaselle. Koristele kakku tuoreilla luumuilla ja kanelitangoilla.