Hunaja-olut -kassleria ja kermaista hapankaalia

30 min työaika
30 min kokonaisaika
3
Hunaja-olut  -kassleria ja kermaista hapankaalia
30 min työaika
30 min kokonaisaika
3

Tämä grillausresepti on saanut inspiraationsa Oktoberfestin tunnelmista. Atrian hunaja-olut-marinoidut kasslerpihvit sopivat erinomaisesti yhteen kermaisen varhaiskaalisalaatin kanssa.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Possun Ohut Kasslerpihvi Hunaja-olut 400g

1/2 kpl varhaiskaali

1 rkl rypsiöljyä

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl karkeaa sinappia

2 tl kuminaa

1 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

2 rkl laktoositonta smetanaa

Ohje

Grillaa kasslerpihvit kypsiksi. Lohko varhaiskaali, valele rypsiöljyllä ja grillaa pehmeäksi. Suikaloi grillattu valkokaali ja lisää kattilaan etikan, sinapin, kuminan, suolan ja pippurin kanssa. Lämmitä nopeasti ja sekoita lopuksi joukkoon smetana. Tarjoile lämmin hapankaali kasslerpihvien kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut