Hunaja-olut -kassleria ja kermaista hapankaalia

Tämä grillausresepti on saanut inspiraationsa Oktoberfestin tunnelmista. Atrian hunaja-olut-marinoidut kasslerpihvit sopivat erinomaisesti yhteen kermaisen varhaiskaalisalaatin kanssa.
Raaka-aineet
1 pkt Viljaporsaan fileepihvit
1/2 kpl varhaiskaali
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl karkeaa sinappia
2 tl kuminaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl laktoositonta smetanaa
Ohje
Grillaa kasslerpihvit kypsiksi. Lohko varhaiskaali, valele rypsiöljyllä ja grillaa pehmeäksi. Suikaloi grillattu valkokaali ja lisää kattilaan etikan, sinapin, kuminan, suolan ja pippurin kanssa. Lämmitä nopeasti ja sekoita lopuksi joukkoon smetana. Tarjoile lämmin hapankaali kasslerpihvien kera.