Grillatut valkosipuli-chilikurkut
Työaika
15 min
Kokonaisaika
20 min

Grillatut valkosipuli-chilikurkut ovat herkullinen ja kevyt lisuke, joka tuo raikkautta ja potkua kesäpöytään! Nämä kurkut sopivat loistavasti esimerkiksi grillatun lihan tai kanan kylkeen, mutta toimivat myös sellaisenaan naposteltavana.
Raaka-aineet
2 kpl isoja avomaankurkkuja
1 kpl valkosipulinkynsi
0,5 dl oliiviöljyä
0,5 dl valkoviinietikkaa
1 rkl sriracha-kastiketta
suolaa ja pippuria myllystä
Valmistusohje
- Pese kurkut ja leikkaa halki pitkittäin.
- Hienonna valkosipulinkynsi murskaksi.
- Lisää kaikki ainekset kulhossa kurkkulohkojen sekaan ja anna marinoitua muutama tunti.
- Grillaa kurkkuja 2 minuuttia per puoli.