Firecracker grillikanaa ja marinoitua paprikaa

Tarjoile kesäpöydässä lempeäntulista grillikanaa grillattujen paprikoiden ja Atrian coleslaw’n kanssa. Jos haluat annokseen lisää tulisuutta valitse coleslaw’ksi Atrian jalapeno-coleslaw.
Raaka-aineet
8 kpl eriväristä pikkupaprikaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikka
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1 rkl tuoreita oreganon lehtiä
1 pkt kanaa
1 pkt Atria Coleslaw 300g
Ohje
Grillaa pikkupaprikat pehmeiksi. Sekoita oliiviöljy, etikka, hunaja, suola ja oregano keskenään. Marinoi paprikoita maustekastikkeessa vähintään puoli tuntia.
Grillaa kanan grillipalat kypsiksi. Sivele pakkauksen glaze-kastiketta lihan pintaan kypsennyksen loppuvaiheessa tai lisää kastiketta kypsän lihan pinnalle makusi mukaan. Tarjoile grillikana ja paprikat Atrian coleslaw’n kera.