Dippivati grillatusta kanasta ja kasviksista

Atrian maukkaat ja helpot, valmiiksi kypsennetyt kanapalat sopivat erinomaisesti dippivadin päärooliin. Tarjoile kanat parin dipin ja grillattujen kasvisten kera.
Raaka-aineet
1 pkt Minifilee
1 pkt Paistipala
Lime-hummus:
100 g hummusta
1 kpl lime
Chili-jogurttidippi:
100 g laktoositonta kreikkalaista jogurttia
2 rkl sweet chili kastiketta
1 rkl hienonnettua thai basilikaa
Grillatut kasvikset:
2 kpl pientä naanleipää
8 kpl broccoliinia
1/2 rkl seesamiöljyä
1 kpl valkosipulinkynsi
1/2 tl suolaa
Ohje
Lämmitä kanan minifileet ja paistipalat grillissä ja valele maustekastikkeet kanojen päälle. Sekoita hummukseen yhden limen mehu. Sekoita jogurttiin sweet chili kastike ja hienonnettu thai basilika. Grillaa naanleivät rapeiksi ja leikkaa annospaloiksi.
Leikkaa broccoliineista kanta ja mausta seesamiöljyllä, hienonnetulla valkosipulilla ja suolalla. Grillaa broccoliinit rouskuvan kypsiksi kevätsipulien, chilipaprikoiden ja limen puolikkaiden kanssa. Kokoa dippivati ja tarjoile.