Dippivati grillatusta kanasta ja kasviksista

30 min työaika
30 min kokonaisaika
4
Dippivati grillatusta kanasta ja kasviksista
30 min työaika
30 min kokonaisaika
4

Atrian maukkaat ja helpot, valmiiksi kypsennetyt kanapalat sopivat erinomaisesti dippivadin päärooliin. Tarjoile kanat parin dipin ja grillattujen kasvisten kera.

 

Raaka-aineet

1 pkt Minifilee

1 pkt Paistipala

Lime-hummus:

100 g hummusta

1 kpl lime

Chili-jogurttidippi:

100 g laktoositonta kreikkalaista jogurttia

2 rkl sweet chili kastiketta

1 rkl hienonnettua thai basilikaa

Grillatut kasvikset:

2 kpl pientä naanleipää

8 kpl broccoliinia

1/2 rkl seesamiöljyä

1 kpl valkosipulinkynsi

1/2 tl suolaa

Ohje

Lämmitä kanan minifileet ja paistipalat grillissä ja valele maustekastikkeet kanojen päälle. Sekoita hummukseen yhden limen mehu. Sekoita jogurttiin sweet chili kastike ja hienonnettu thai basilika. Grillaa naanleivät rapeiksi ja leikkaa annospaloiksi.

Leikkaa broccoliineista kanta ja mausta seesamiöljyllä, hienonnetulla valkosipulilla ja suolalla. Grillaa broccoliinit rouskuvan kypsiksi kevätsipulien, chilipaprikoiden ja limen puolikkaiden kanssa. Kokoa dippivati ja tarjoile.