Chile Verde -possunfileevartaat ja meksikolaista maissia

40 min kokonaisaika
4
Chile Verde -possunfileevartaat ja meksikolaista maissia
40 min kokonaisaika
4

Chile Verde on meksikolainen perinteinen possupata, jota tarjoillaan yleensä tortillojen tai riisin kanssa. Atria on tehnyt tästä makumaailmasta marinadin porsaan sisäfileelle. Tässä reseptissä se tarjoillaan meksikolaisilta markkinoilta tutun ”eloten” eli grillatun maissin kanssa.

Raaka-aineet

2 pkt Atria Possun Sisäfileepalat Chile Verde mausteöljyllä 300g

2 limeä viipaloituna

4 esikypsennettyä maissintähkää

Lime-valkosipulikastike.

100 g ranskankermaa

100 g majoneesia

1/2 limen mehu ja raastettu kuori

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

Viimeistelyyn:

100 g fetajuustoa

chilijauhetta

hienonnettua korianteria

Ohje

Purista pakkauksen mausteöljy fileepalojen joukkoon ja jätä huoneenlämpöön puoleksi tunniksi.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja nosta kastike jääkaappiin odottamaan.

Pujota fileepalat ja limeviipaleet vuorotellen vartaisiin. Grillaa välillä kääntäen, kunnes liha on täysin kypsää.

Grillaa maissit. Pirskota maissien päälle kastiketta ja viimeistele murennetulla fetajuustolla, chilijauheella ja korianterilla. Tarjoile vartaiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut