Chile Verde -possunfileevartaat ja meksikolaista maissia

Chile Verde on meksikolainen perinteinen possupata, jota tarjoillaan yleensä tortillojen tai riisin kanssa. Atria on tehnyt tästä makumaailmasta marinadin porsaan sisäfileelle. Tässä reseptissä se tarjoillaan meksikolaisilta markkinoilta tutun ”eloten” eli grillatun maissin kanssa.
Raaka-aineet
2 pkt Possu
2 limeä viipaloituna
4 esikypsennettyä maissintähkää
Lime-valkosipulikastike.
100 g ranskankermaa
100 g majoneesia
1/2 limen mehu ja raastettu kuori
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
Viimeistelyyn:
100 g fetajuustoa
chilijauhetta
hienonnettua korianteria
Ohje
Purista pakkauksen mausteöljy fileepalojen joukkoon ja jätä huoneenlämpöön puoleksi tunniksi.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja nosta kastike jääkaappiin odottamaan.
Pujota fileepalat ja limeviipaleet vuorotellen vartaisiin. Grillaa välillä kääntäen, kunnes liha on täysin kypsää.
Grillaa maissit. Pirskota maissien päälle kastiketta ja viimeistele murennetulla fetajuustolla, chilijauheella ja korianterilla. Tarjoile vartaiden kanssa.