Black Garlic -kanatacot

Atrian Grill & Glaze Black Garlic kanan fileesiivu -pakkauksen mukana tulee maukas glaseerauskastike jolla fileesiivut viimeistellään mehevän maukkauksi paistamisen tai grillauksen jälkeen. Black Garlic -kana toimii täydellisesti pehmeiden tacojen täytteenä.
Itse tehty tomaattisalsa eli pico de gallo syntyy vaivattomasti, ja pesee kaupan vastaavat mennen tullen.
Raaka-aineet
Salsa:
3 kpl isoa tomaattia
1/2 ruukkua korianteria
1 kpl valkosipulinkynsi
1/2 chili
1/2 kpl limen mehu
suolaa
sokeria
Lisäksi:
1 pkt Grill
2 kpl maissintähkää
öljyä
suolaa
2 kpl avocadoa
8-12 kpl pientä (maissi-)tortillaa
1 purkki ranskankermaa
Ohje
Hienonna kaikki salsan kasvikset ja sekoita limen mehun kanssa. Mausta suolalla ja sokerilla.
Grillaa Black Garlic kanat kypsiksi kuumassa öljytyssä grillissä, noin 5 minuuttia molemmin puolin ja sivele grillaamisen lopuksi kanoihin Black Garlic glazea.
Voitele maissit öljyllä ja grillaa niihin kunnolla väriä.
Leikkaa grillatuista maissintähkistä jyvät irti. Sekoita jyviin suolaa.
Kuori avocado ja leikkaa kuutioiksi.
Tarjoile kanan fileesiivut pienten tortillojen, salsan, avokadon ja ranskankerman kanssa.