Bbq-possunpihvit ja grillatut uudet perunat

Atrian BBQ Hickory -fileepihvit sopivat täydellisesti makeantulisten uusien perunoiden kanssa. Älä täytä nyyttejä liian täyteen, jotta saat rapean lopputuloksen. Jos tulisuus ei houkuttele, jätä vain jalapeno pois, tai korvaa se vaikkapa kevätsipulilla.
Raaka-aineet
1 pkt Hickory
Hunajaiset perunanyytit;
600 g pieniä uusia perunoita
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl kuivaa valkoviiniä
3 rkl hunajaa
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 kpl jalapeno viipaloituna
6 kpl timjamin oksaa
2 tl suolaa
50 g pecorinojuustoa
Ohje
Rullaa maustekastike fileepihveihin ja anna niiden maustua vähintään puolen tunnin ajan. Grillaa pihvit kypsiksi ja anna niiden vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä ennen tarjoilua.
Pese perunat ja laita kokonaisina folionyytteihin öljyn, valkoviinin, hunajan, valkosipulin, jalapenon, timjamin oksien ja suolan kanssa. Sulje nyytit ja grillaa perunat kypsiksi. Raasta lopuksi pecorinojuusto perunoiden päälle. Tarjoile nyytit BBQ-Hickory-fileepihvien kanssa.