Bbq-possunpihvit ja grillatut uudet perunat

1 h työaika
1 h kokonaisaika
3
Bbq-possunpihvit ja grillatut uudet perunat
1 h työaika
1 h kokonaisaika
3

Atrian BBQ Hickory -fileepihvit sopivat täydellisesti makeantulisten uusien perunoiden kanssa. Älä täytä nyyttejä liian täyteen, jotta saat rapean lopputuloksen. Jos tulisuus ei houkuttele, jätä vain jalapeno pois, tai korvaa se vaikkapa kevätsipulilla.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Possun fileepihvit BBQ Hickory maustekastikkeella 430g

Hunajaiset perunanyytit;

600 g pieniä uusia perunoita

2 rkl oliiviöljyä

3 rkl kuivaa valkoviiniä

3 rkl hunajaa

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 kpl jalapeno viipaloituna

6 kpl timjamin oksaa

2 tl suolaa

50 g pecorinojuustoa

Ohje

Rullaa maustekastike fileepihveihin ja anna niiden maustua vähintään puolen tunnin ajan. Grillaa pihvit kypsiksi ja anna niiden vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä ennen tarjoilua.

Pese perunat ja laita kokonaisina folionyytteihin öljyn, valkoviinin, hunajan, valkosipulin, jalapenon, timjamin oksien ja suolan kanssa. Sulje nyytit ja grillaa perunat kypsiksi. Raasta lopuksi pecorinojuusto perunoiden päälle. Tarjoile nyytit BBQ-Hickory-fileepihvien kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut