Andalucian raakamakkaraa, patatas bravas ja pisto

40 min kokonaisaika
2-3
Andalucian raakamakkaraa, patatas bravas ja pisto
40 min kokonaisaika
2-3

Grillatut Atria Artesaani Andalucian fermentoidut raakamakkarat ja patatas bravas ovat helppo ja herkullinen vaihtoehto kesäiseksi lounaaksi tai päivälliseksi. Annoksen kruunaa täyteläinen kasvishöystö pisto.

Raaka-aineet

1 pkt Artesaani

1 pkt Patatas

Pisto:

1/2 sipuli hienonnettuna

1 tl oliiviöljyä

1/2 paprika kuutioituna

1/2 kesäkurpitsa kuutioituna

1 tomaatti kuutioituna

1 rkl sokeria

1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

suolaa

mustapippuria

Ohje

Kuullota sipulia hetki öljytyllä pannulla. Lisää paprika ja kesäkurpitsa, ja paista hetki. Lisää tomaatti ja sokeri, ja anna seoksen hautua hetki miedolla lämmöllä. Sekoita lopuksi joukkoon lehtipersilja, suola ja pippuri.

Grillaa makkarat ja perunat pakkausten ohjeiden mukaan.  

Tarjoile makkarat patatas bravas -perunoiden, aiolin sekä piston kanssa.