Andalucian raakamakkaraa, patatas bravas ja pisto

Grillatut Atria Artesaani Andalucian fermentoidut raakamakkarat ja patatas bravas ovat helppo ja herkullinen vaihtoehto kesäiseksi lounaaksi tai päivälliseksi. Annoksen kruunaa täyteläinen kasvishöystö pisto.
Raaka-aineet
1 pkt Artesaani
1 pkt Patatas
Pisto:
1/2 sipuli hienonnettuna
1 tl oliiviöljyä
1/2 paprika kuutioituna
1/2 kesäkurpitsa kuutioituna
1 tomaatti kuutioituna
1 rkl sokeria
1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
Ohje
Kuullota sipulia hetki öljytyllä pannulla. Lisää paprika ja kesäkurpitsa, ja paista hetki. Lisää tomaatti ja sokeri, ja anna seoksen hautua hetki miedolla lämmöllä. Sekoita lopuksi joukkoon lehtipersilja, suola ja pippuri.
Grillaa makkarat ja perunat pakkausten ohjeiden mukaan.
Tarjoile makkarat patatas bravas -perunoiden, aiolin sekä piston kanssa.