Wilhelm Grillibalkan piiras ja vuohenjuusto-punajuuria
Näin se hoituu
Kauli voitaikinalevyjä hieman ohuemmaksi. Leikkaa taikinan keskelle viiltoja siten, että reunat jäävät ehyiksi. Laita taikinan keskelle ohut tanko Emmental-juustoa, Wilhelm Grillibalkan ja tomaattipyrettä. Taita taikina päälle, käännä saumapuoli alaspäin ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Leikkaa punajuuret halki ja lado öljyttyjen folioarkkien päälle. Laita pinnalle timjaminoksa. Kiehauta voi, balsamico ja sokeri. Kaada seos punajuurien päälle, mausta suolalla ja mustapippurilla. Sulje foliopaketit ja kypsennä uunissa 200 asteessa tai grillissä kunnes punajuuret kypsyvät. Tarjoiltaessa avaa pakettia hieman ja laita punajuurien päälle vuohenjuustomuruja.