
Vorschmack
Raaka-aineet
1 pkt Atria Nauta Jauheliha 15% 400g
öljyä
75 g anjovisfileitä
1 kpl sipuli kuutioituna
3 kpl valkosipulinkunttyä hienonnettuna
1 tl maustepippuria
1 tl valkopippuria
1 rkl tomaattipyreetä
2 dl lihalientä
Tarjoiluun:
paistettuja perunoita
maustekurkkukuutioita
punajuurikuutioita
smetanaa
Näin se hoituu
Kuumenna öljyä laakeassa kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon anjovisfileet,
sipuli, valkosipuli, pippurit sekä tomaattipyree ja kääntele hetken aikaa. Lisää joukkoon
lihaliemi ja hauduta noin 30 minuuttia.
Aja massa hienoksi joko sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Laita seos uuninkestävään astiaan ja hauduta 165 asteessa ilman kantta noin kaksi ja puoli tuntia välillä sekoittaen. Jos seos meinaa kuivua, sekoita sen joukkoon hieman lisää lihalientä.
Tarjoa vorschmack paistettujen perunoiden, maustekurkkukuutioiden, punajuurikuutioiden
ja smetanan kanssa.