
Rukiinen kylmäsavukinkkumousse
Raaka-aineet
2 pkt Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku 100g
200 g ranskankermaa
200 g ruohosipulituorejuustoa
150 g ruissipsejä
150 g minitomaatteja
1 ruukku ruohosipulia
suolaa
pippuria
Koristeluun esimerkiksi Kulinaari kylmäsavukinkkua, Kulinaari liekitettyä porsaan fileetä, herneenversoja ja tomaatteja.
Näin se hoituu
Pese, kuivaa ja leikkaa minitomaatit neljään osaan.
Sekoita ranskankerma, ruohosipulituorejuusto, ruohosipuli ja mausteet keskenään.
Kuutioi 150 g kylmäsavukinkkua pieneksi.
Aloita moussen kokoaminen.
Annostele ruisrouhetta alimmaiseksi.
Lisää sen päälle kevyt kerros ranskankerma-tuorejuustoseosta.
Ripottele päälle kerros kylmäsavukinkun kuutioita ja tomaattia.
Päälimmäiseksi vielä kevyt kerros ranskankermatuorejuustoseosta.
Koristele annos esimerkiksi Kulinaari kylmäsavukinkusta ja Kulinaari liekitetystä porsaan fileestä tehdyillä kukilla, herneenversoilla ja tomaateilla.
Vinkki: Voit tehdä kylmäsavukinkkumoussen jo tunteja ennen tarjoilua valmiiksi jääkaappiin.