
Suolaiset kakkuset
Raaka-aineet
Saaristolaisleipä:
1 ltr piimää
75 g hiivaa
3 dl siirappia
3 dl kaljamaltaita
3 dl vehnäleseitä
3 dl ruisjauhoja
1 rkl suolaa
10 dl vehnäjauhoja
voiteluun siirappia ja vett.
Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä 100g
puolikas Persimon
koristeeksi lehtipersiljaa
Näin se hoituu
Kumoa kypsät leivät vuoista ritilälle liinan alle jäähtymään. Leivät paranevat vanhetessaan ja ne voi myös pakastaa.
Kakkuset:
Laita lautaselle sekaisin hieman lämmitettyjä porkkanalettuja sekä saaristolaisleipää. Aseta lettujen ja leipien päälle keko sienisalaattia sekä päälle pieneksi kuutioitua persimonia. Lisää savuhärkä -leikkele kauniisti päälle ja koristele vielä persiljalla.