
Leipäset kinkkurullalla
Raaka-aineet
TAIKINA
5 dl vettä
50 g hiivaa
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
5 dl grahamjauhoja
6 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisleseitä
1/2 dl rypsiöljyä
TÄYTE
1 pkt Atria Keittokinkkuleike 350g
250 g juustoraastetta
1/2 tl mustapippurirouhetta
3 kpl rosmariininoksan lehtiä
1 kpl kananmuna
Näin se hoituu
Kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi grahamjauhoilla jauhotetulla pöydällä. Levitä taikinan päälle kuutioidut kinkut, juustoraaste sekä mausteet. Kääri taikina rullalle ja leikkaa siitä 20 palaa. Asettele palat pellille, kohota hyvin ja voitele kananmunalla. Paista 220 asteen lämmössä 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.