Kuori parsat ja napsauta niistä puumainen kanta pois. Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Lisää parsat kiehuvaan veteen ja keitö niitä noin 2-3 minuuttia. Jäähdytä parsat nopeasti jäävedessä.
Gratiinikastike:
Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää kerma ja maito koko ajan huolellisesti sekoittaen. Kiehauta. Lisää lopuksi joukkoon vuohenjuusto, mustapippuri ja suola. Älä anna kastikkeen kiehahtaa enää juuston lisäämisen jälkeen.
Rullaa kinkkuviipaleet parsojen ympärille ja aseta parsat vierekkäin voideltuun vuokaan. Kaada gratiinikastike päälle ja gratinoi grillissä tai 220-asteisessa uunissa noin 10-12 min. Tarjoa esimerkiksi vihersalaatin ja maalaisleivän kera.

4
Henkeä
60 min
Kylmäsavukinkku-parsagratiini
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku 100g
600 g valkoista parsaa kuorittuna
150 g pinaattia