
Kylmäsavuhärkärullat
Raaka-aineet
125 g valkosipulituorejuustoa
2 rkl kermaa tai maitoa
1 pkt Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä 100g
2 rkl hienonnettua timjamia
Tarjoiluun:
saaristolaisleipää
tuorekurkkua
bataattia
Näin se hoituu
Tarjoile rullat leipä-, kurkku- tai bataattiviipaleiden päällä.
Leipäviipaleet:
Leikkaa saaristolaislimpusta viipaleita. Pienennä viipaleita tarvittaessa. Käytä sellaisenaan tai paahda rapeiksi joko sellaisenaan leivänpaahtimessa tai oliiviöljyllä siveltyinä uunissa.
Kurkkuviipaleet:
Viipaloi kurkku hieman viistossa viipaleiksi.
Bataattiviipaleet:
Kuori bataatti ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Paahda bataattiviipaleita leivinpaahtimella täydellä teholla 2-3 kertaa, kunnes ne pehmenevät. Ota kuvioita piparkakkumuoteilla.