
Kulinaarikrepit ja raparperichutney
Raaka-aineet
2 rasia Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku 100g
150 g emmentaljuustoraastetta
200 g Baby-pinaattia
Kreppitaikina:
1 plo vichya tai pilsneria
2 dl ruokakermaa
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
50 g sulatettua voita
suolaa
Voita paistamiseen
Raparperichutney:
2 rkl oliiviöljyä
100 g sipulia kuutioina
2 valkosipulinkynttä viipaleena
1 rkl punaista chilia viipaleena
500 g raparperia viipaleena
1 sitruunan kuori suikaleena
1 dl ruokosokeria
2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl ryytisinappia
2 tl suolaa
1 tl rouhittuja kuminan siemeniä
mustapippuria rouhittuna
2 rkl minttua hienonnettuna
Näin se hoituu
Raparperichutney:
Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Lisää muut aineet minttua lukuun ottamatta. Hauduta kannen alla kunnes raparperi pehmenee, jäähdytä ja lisää minttu.