
Jouluinen hedelmäsalaatti
Raaka-aineet
1 pss salaattisekoitusta
1 appelsiini
2 viikunaa
1 pkt Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä 100g
kourallinen pekaanipähkinöitä
1/2 pkt tummia viinirypäleitä
1/2 pss tähtianiksia
Ruisnapit:
200 g chilituorejuustoa
Atria Kulinaari 100 g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä
1 pss tuoretta ruohosipulia
pippuria ja ruisnappeja
Näin se hoituu
Kuori appelsiini. Pilko hedelmät halutun kokoisiksi ja ripottele ne salaattipedille. Rullaa kylmäsavuhärkä -leikkeleet yksittäin rullalle ja työnnä ne sopiviin väleihin salaatin sekaan. Ripottele päälle pähkinät ja tähtianikset. Tarjoile balsamicon ja oliiviöljyn kanssa.
Ruisnapit:
Pilko ruohosipuli ja härkäleikkele pieneksi silpuksi. Sekoita paketilliseen tuorejuustoa ja mausta ripauksella pippuria. Lusikoi haluttu määrä ruisnappien päälle ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan.