
Vuohenjuusto-kylmäsavuhärkärullat punajuurisalaatilla
Raaka-aineet
8 kpl punajuurta
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
2 rkl tuoretta timjamia
suolaa
1 1/2 pkt Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä 100g
150 g vuohenjuustoa
salaattisekoitusta ja baby-pinaattia
1 omena
1 granaattiomena
kourallinen pinjansiemeniä
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
Näin se hoituu
Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Puolita granaattiomena ja paukauta esimerkiksi isoa kauhaa apuna käyttäen siemenet isoon kulhoon. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Kokoa salaatti. Laita tarjoiluastialle salaattisekoitusta ja baby-pinaattia, omenakuutiot, lämpimät punajuurilohkot, granaattiomenan siemenet sekä pinjansiemenet. Asettele päälle vuohenjuusto-härkärullat. Roiskuta salaatin päälle hieman oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Koristele timjamilla