
Dukkah-broileria ja kvinoasalaattia
Raaka-aineet
1 pkt Atria Perhetilan Kana Sisäfilee Naturel 480g
Dukkah mausteseos:
0,5 dl saksanpähkinää
0,5 dl kokonaisia manteleita
2 rkl korianterinsiemeniä
2 rkl kuminan siemeniä
1 rkl fenkolinsiemeniä
2 tl mustapippuria rouhittuna
3 rkl seesaminsiemeniä
1 tl suolaa
Kvinoa salaatti:
2 dl kvinoaa
vettä
1/2 kurkku kuutioituna
2 kpl tomaattia kuutioituna
1 kpl paprika kuutioituna
1/2 punasipuli suikaleena
0,5 dl korianteria hienonnettuna
0,5 dl lehtipersiljaa
1 tl suolaa
mustapippuria
1/2 sitruunanmehu
3 rkl oliiviöljyä
Näin se hoituu
Paahda broilerit parilapannulla kypsiksi ja tarjoile raikkaan kvinoasalaatin kera. Mikäli dukkah-seosta jää, varastoi loput seoksesta tiiviiseen lasipurkkiin ja pidä kylmässä. Mausteseos kannattaa käyttää 2 viikon sisällä. Aromit haihtuvat nopeasti.