Tacolasagne

Kun haluat lasagnesta rouskuvan maukasta, korvaa pastalevyt nachoilla. Tämä lasagne sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Atrian Kanan Jauheliha Fajitas sopii makumaailmaltaan täydellisesti tacolasagnen täytteeksi.

4:lle 
Valmistusaika 1 h

Raaka-aineet:

1 pkt (360 g) Atria Perhetilan Maustettu Kanan Jauheliha Fajitas
2 rkl öljyä
400 g tomaattimurskaa
2 dl säilykemustapapuja
½ dl jalapenokuutioita
200 g pakaste- tai säilykemaissia
300 g nachoja
100 g cheddarjuustoa raastettuna

(tuoretta oreganoa tai basilikaa)

Cheddarkastike:

2 dl ruokakermaa
100 g cheddarjuustoa raastettuna
½ tl chilijauhetta
ripaus suolaa

Paista jauheliha kypsäksi öljytyllä pannulla. Lisää jauhelihan joukkoon tomaattimurska, valutetut mustapavut, jalapenokuutiot ja maissi. Hauduta hetki.

Tee seuraavaksi juustokastike, Kuumenna kerma. Sulata joukkoon cheddarraaste ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta chilillä ja suolalla.

Kokoa lasagne laittamalla vuoan pohjalle jauhelihakastiketta, päälle nachoja, cheddarkastiketta ja päälle taas nachoja. Toista kerrokset. Lisää lopuksi juustoraaste lasagnen pintaan ja paista tacolasagnea 170-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Anna lasagnen vetäytyä hetki. Viimeistele halutessasi oreganolla tai basilikalla.